ANUNT PUBLIC

SC ALMET SA NAVODARI, titular al proiectului "Linie de topire - turnare in lingouri a aliajelor de aluminiu" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre ARPM Galati fara evaluarea impactului asupra mediului si fara evaluarea adecvata pentru proiectul "Linie de topire - turnare in lingouri a aliajelor de aluminiu" propus a fi amplasat in Navodari, DN22B, Km 3, jud. Constanta.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul ARPM Galati, str. Regiment 11 Siret nr. 2, in zilele de luni - vineri, intre orele 8.00 - 14.00, precum si la adresa de internet: www.arpmgl.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 03.08.2010.

 

 

          S.C. Almet S.A. este o societate cu capital privat specializata in elaborarea de aliaje de aluminiu secundar. Societatea este amplasata in judetul Constanta, orasul Navodari .

 

 

          Pozitia avantajoasa in zona Portului Constanta usureaza integrarea in activitati de import - export specifice domeniului de activitate al firmei.